Containerverhuur

In samenwerking met enkele bedrijven die actief zijn in de containerverhuur – branche hebben wij een overzichtelijk programma ontwikkeld genaamd ‘Planboek.’ De naam zegt eigenlijk al voldoende; Een planprogramma waarin door een planner exact bijgehouden kan worden waar en wanneer diverse soorten containers geplaatst, gewisseld of afgevoerd moeten worden.

In een oogopslag is door middel van het gebruik van diverse kleuren duidelijk zichtbaar wat de status is van een specifieke opdracht of wanneer een opdracht ingepland staat. Order gerelateerde opmerkingen zoals ordernummers, klantenkenmerken en opmerkingen voor de chauffeur kunnen eenvoudig kenbaar gemaakt worden en via het Planboek gecommuniceerd worden.

Door middel van het Planboek kunnen opdrachtregels eenvoudig omgezet worden in een begeleidingsbrief waarbij het mogelijk is het Planboek te koppelen aan weegbrugsoftware. Tevens is de mogelijkheid ingebouwd in het planboek voor digitale communicatie naar chauffeurs in de vrachtwagen door middel van telefoon, tablet of Ipad.

Op het moment dat een container is opgehaald en afgewogen is het mogelijk om direct of op een later tijdstip vanuit Planboek een factuur te maken voor de klant. Deze factuur kan vervolgens per post of mail naar de klant verzonden worden. Daarnaast kan het Planboek gekoppeld worden aan diverse boekhoudprogramma’s waardoor u nóg meer werk uit handen wordt genomen.

Onze Planboek Software is een ideaal plansysteem voor kleinere en middelgrote containerbedrijven of bedrijven werkzaam in de afvalbranche.

Voor nadere informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.