De toekomst is een webwinkel naast de winkel

Recentelijk hebben we weer om tafel gezeten met een partner van ons die kwalitatief zeer hoogstaande websites bouwt voor winkels, met name verswinkels. Zij hebben hier een prachtig format voor gemaakt en samen staan we in de startblokken om de webwinkels van onze klanten welke door onze partner gemaakt worden te koppelen met onze softwarepakketten.
Inhoudelijk houdt dit in dat vanuit onze softwarepakketten ge-upload en ge-download kan worden.
Uploaden: Artikelen toevoegen en wijzigen in onze software en vervolgens exporteren naar de webshop.
Downloaden: Bestellingen vanuit de webshop in onze software binnenlezen en vervolgens verwerken tot en met de facturatie.

Steeds meer ondernemers krijgen door dat de klant van tegenwoordig liever voor gemak gaat. In veel gevallen betreft het de onderzoeksfase waarin de klant veilig thuis achter de tablet of PC de potentiƫle afnemers scant. Welke grossier is op basis van prijs / kwaliteit het beste en waar staat deze grossier voor. Uiteindelijk kiest de klant de webshop die producten levert welke de klant aanstaan maar ook de webshop welke het beste bij de klant past.
Het hebben van een overzichtelijke webshop waaruit duidelijk naar voren komt waarvoor de ondernemer staat is dus heden ten dage van zeer essentieel belang bij de keuze van de consument.
Voorbeeld: enkele jaren geleden ging men voor de aankoop van een nieuwe auto gemiddeld 4 keer naar een dealerbedrijf toe, tegenwoordig is dat 1,2 keer. Het vooronderzoek is al thuis gedaan dus de keuze op dat ene model is al voor een zeer groot gedeelte gemaakt. De look en feel gebeurt nog in de showroom en als dit bevalt wordt er in vele gevallen direct overgegaan tot aankoop.

Mocht u meer informatie wensen omtrent dit onderwerp dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.