Ledenadministratie

Verenigingen met leden zoals sport- en uitvaartverenigingen beschikken over een flink ledenbestand welke op een correcte en overzichtelijke manier bijgehouden dient te worden. Uiteraard dienen deze leden ook geïncasseerd te worden. Elk lid heeft een unieke achtergrond, gezinssamenstelling (gezinshoofd is bijvoorbeeld de betaler) en betalingsverplichting.
In onze LEDEN software is het mogelijk om per lid deze gegevens te verwerken en uiteindelijk in één of meerdere periodes te incasseren. Zo zijn er meerdere manieren van incasso mogelijk. De meeste incasso's zijn over het algemeen automatisch dus maakt onze LEDEN software op de momenten dat er geïncasseerd dient te worden een incassobatch aan welke digitaal aangeboden wordt aan uw bank. Daarnaast is het mogelijk om een factuur op rekening te maken en zolang dit nog mogelijk is per acceptgiro.
Ook zijn er diverse rapportage- en mailings mogelijkheden mogelijk en is er een register waarin de openstaande posten bijgehouden kunnen worden zodat er altijd een actueel beeld is van de geldstromen.

Tegen minimale jaarlijkse kosten is de Ledenadministratie van uw vereniging verzekerd van een stabiel en vooral eenvoudig softwaresysteem wat u als penningmeester zeer veel werk uit handen neemt en is ontworpen mede dankzij de input van zeer ervaren penningmeesters.

Wilt u meer informatie over dit programma neem dan gerust contact met ons op.