Over Compuvision-IT

Compuvision-IT, gevestigd te Marum (Gr.) kenmerkt zich door haar jarenlange ervaring in de (winkel) automatiseringsbranche. Eigenaar Gerrit van der Veen heeft zijn sporen ruimschoots verdiend bij bedrijven als Holland International en VCD Automatisering. In 1996 richtte Gerrit Compuvision-IT op. Eerst met een filiaal in Groningen en sinds enkele jaren zijn we gevestigd in Marum.

Zo kunt u als ondernemer bij ons terecht voor al uw IT oplossingen en leveren we ook hardware. We zijn dan ook in verschillende branches actief zoals slagerijen, groentezaken, bakkerijen, viswinkels, optiekzaken en tweewielzaken. Daarnaast leveren we ook toepassingen voor containerverhuurbedrijven en uitvaartmaatschappijen. Middels onze ruime ervaring kunnen we maatwerk leveren voor diverse toepassingen.

Samen met onze partner TFC-Services bestrijken we dan ook geheel Nederland, hierbij de link van TFC-Services waar u meer informatie kunt vinden over het gelijknamige TFC softwarepakket waar vele winkels in de foodbranche mee werken.

Mocht u op zoek zijn naar een oplossing voor uw problemen met betrekking tot het analyseren van omzetten, facturatie of koppelingen naar uw webwinkel neem dan gerust contact met ons op zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken.

Logo Compuvision